the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions

Driebergen Rijsenburg

P+R Driebergen-Zeist / Groosman

02:00 - 27 December, 2017
P+R Driebergen-Zeist / Groosman, © René de Wit
© René de Wit

© Harry Noback © Harry Noback © Harry Noback © Harry Noback + 18

  • Architects

  • Location

    3709 JH Driebergen-Rijsenburg, The Netherlands
  • Lead Architects

    Mark Siebers, Lars Rutten
  • Client

    Continental Car Parks / Aan de Stegge Twello and NS Stations
  • Area

    17000.0 m2
  • Project Year

    2017
  • Photographs

Extension Pavilion / Richèl Lubbers Architecten + Zecc Architecten

05:00 - 6 October, 2017
Extension Pavilion / Richèl Lubbers Architecten + Zecc Architecten, © Stijn Poelstra
© Stijn Poelstra

© Floriaan Willemse © Stijn Poelstra © Stijn Poelstra © Stijn Poelstra + 33

Villa Sterkenburg / DP6 architectuurstudio

05:00 - 15 February, 2017
Villa Sterkenburg / DP6 architectuurstudio, Courtesy of DP6 architectuurstudio
Courtesy of DP6 architectuurstudio

Courtesy of DP6 architectuurstudio Courtesy of DP6 architectuurstudio Courtesy of DP6 architectuurstudio Courtesy of DP6 architectuurstudio + 13

  • Architects

  • Location

    Driebergen-Rijsenburg, The Netherlands
  • Architect in Charge

    Robert Alewijnse
  • Area

    305.0 m2
  • Project Year

    2016