We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

020 Walls Restaurant / Studio Studio

020 Walls Restaurant / Studio Studio

020 Walls Restaurant / Studio Studio - Interior Photography020 Walls Restaurant / Studio Studio - Interior Photography, Table, Chair020 Walls Restaurant / Studio Studio - Interior Photography, Table020 Walls Restaurant / Studio Studio - Interior Photography, Table, Chair+ 20

  • Architects: Studio Studio
  • Area Area of this architecture project Area :  170
  • Year Completion year of this architecture project Year :  2022
  • Photographs
    Photographs :Park Sehee
  • Manufacturers Brands with products used in this architecture project
    Manufacturers :  Total Marble
  • Lead Architect : Do Gwanghun
More SpecsLess Specs
020 Walls Restaurant / Studio Studio - Interior Photography
© Park Sehee

Text description provided by the architects. This restaurant is located in Incheon and is on one of the lower floors of a large housing complex. Each store in a residential complex is ‘box-like’. The game is won or lost by how the designer elegantly fills the box inside. This project, as usual, consisted of a few walls.

020 Walls Restaurant / Studio Studio - Interior Photography, Dining room
© Park Sehee
020 Walls Restaurant / Studio Studio - Image 19 of 20
Plan
020 Walls Restaurant / Studio Studio - Interior Photography, Facade, Chair
© Park Sehee

The main function of drinking wine and eating food is divided into different atmospheres in one space by walls.
However, because the walls are low, the space is not completely separated.

020 Walls Restaurant / Studio Studio - Interior Photography
© Park Sehee
020 Walls Restaurant / Studio Studio - Image 20 of 20
Partition Diagram
020 Walls Restaurant / Studio Studio - Interior Photography, Table, Shelving, Chair
© Park Sehee

The soft zoning divided by the low walls creates a different atmosphere with the different furniture. Low walls maximize one space. Thus, visitors feel a cluster of low walls as they step inside. This ‘community of walls’ is everything that makes up this project.

020 Walls Restaurant / Studio Studio - Interior Photography, Table, Chair
© Park Sehee

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Incheon, South Korea

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "020 Walls Restaurant / Studio Studio" 01 May 2022. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/981079/020-walls-restaurant-studio-studio> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.