Cloud 9 Installation / collectief mars

Cloud 9 Installation / collectief mars

© Dieter Van Caneghem© Monica Monté© Monica Monté© Dieter Van Caneghem+ 10

  • Architects: collectief mars
  • Area Area of this architecture project Area:  49
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2018
  • Photographs Photographs:  Dieter Van Caneghem, Monica Monté
  • Manufacturers Brands with products used in this architecture project
    Manufacturers: AutoDesk, Adobe, Van Slobbe
  • Artistic Collaboration:collectief mars, Jonas van put, Lauren Fonteyn, Nik Aelbrecht
  • Country:Belgium
More SpecsLess Specs
© Monica Monté
© Monica Monté

Text description provided by the architects. CLOUD 9 - in collaborations with Jonas Van Put, Lauren Fonteyn, Nik Aelbrecht Bubbling, bursting, bouncing, spacing and squeezing.

© Dieter Van Caneghem
© Dieter Van Caneghem
Model
Model
© Dieter Van Caneghem
© Dieter Van Caneghem

This extraterrestrial landscape vibrates on the beat of its surroundings. Shifting bulbs and ridges, cavities and slopes, pits, peaks and lookouts generate an everchanging scenery for playful interaction.

© Dieter Van Caneghem
© Dieter Van Caneghem

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "Cloud 9 Installation / collectief mars" 22 Jul 2020. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/943791/cloud-9-installation-collectief-mars> ISSN 0719-8884
© Dieter Van Caneghem

九号云装置 / collectief mars

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.