We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Olink Office / NINE PICK Design

Olink Office / NINE PICK Design
© ALONG
© ALONG

© ALONG© ALONG© ALONG© ALONG+ 32

Wenzhou Shi, China
  • Interior Designers: NINE PICK Design
  • Area Area of this architecture project Area:  6084
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2017
  • Photographs Photographs:  ALONG
  • Manufacturers Brands with products used in this architecture project
    Manufacturers: 柏合具, 索索建材
© ALONG
© ALONG

Text description provided by the architects. The idea of design is to place different boxes in long boxes. We set a fast space relationship with different height and  setting in the box such as overlapping, interleaving, correspondence, connection and so on, so as to communicate, interact, multi-function, smart and bright. Bright colors and body pleasures form the keynote of space.

© ALONG
© ALONG

The public space emphasizes the diversity of functions, interaction and opening, the serialization streamline and the box space interdependent, light and shadow have rank, with yellow and blue color and metal texture of soft furnishings jumping among them, create vitality and simple visual impact, interactive communication creation environment.

© ALONG
© ALONG
Hall
Hall
© ALONG
© ALONG

The third floor is the public area, such as the independent office room ,the reception hall, the coffee area, the interactive leisure, the gym and so on. In the hollow area, the function overlap, interaction, communication, interlacing and corresponding spatial relations are established in the hollow area.

© ALONG
© ALONG

The staircase, bar, leisure negotiation skillfully rub, scale, function, body block feeling at one go. Forming an exchange and interaction combination is a combination of the whole settlement and the zoning.           

© ALONG
© ALONG

The fourth floor is mainly meeting room and independent office, which is more quiet than the third floor. The sandwich design of the coffee area is connected to the hollow double layer. It makes the exchange between the two layers more interesting.                   

© ALONG
© ALONG

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Wen Chang Lu, Wenzhou Shi, Zhejiang Sheng, China

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Olink Office / NINE PICK Design" 06 Sep 2018. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/900941/box-in-box-nine-pick-design> ISSN 0719-8884
© ALONG

温州OLINK瓯链云创联合办公空间 / 杦拾设计

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.