the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions
Navigate articles using your keyboard
  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Restaurants & Bars
  4. China
  5. zones design + TORO design(VI)
  6. 2017
  7. VII XII Restaurant / zones design + TORO design(VI)

VII XII Restaurant / zones design + TORO design(VI)

  • 20:00 - 14 November, 2017
VII XII Restaurant / zones design + TORO design(VI)
VII XII Restaurant / zones design + TORO design(VI), © Xuwei Xia
© Xuwei Xia

© Xuwei Xia © Xuwei Xia © Xuwei Xia © Xuwei Xia + 15

  • Architects

  • Location

    Wanda Plaza, Linjiang Ave, Wuchang Qu, Wuhan Shi, Hubei Sheng, China
  • Design Team

    zones design
  • Project Team

    Hui Wang, Qiwei Dai, Weijun Li, Qian Lai, Yue Zong
  • Client

    WEI XI LIANG SHI (Wuhan Chen Xi Restaurant Management Co., Ltd.)
  • Area

    320.0 m2
  • Project Year

    2017
  • Photographs

© Xuwei Xia
© Xuwei Xia

Text description provided by the architects. VII XII is located in the Wanda mansion business district, by zones design and TORO design(VI) together to create zones try to make the whole dining space as simple as possible, the entire space to "bright" mainly through the original wood flooring and translucent lamp shape will be dining atmosphere from the first floor to the second floor to spread.

© Xuwei Xia
© Xuwei Xia

Zones design tried to bring this solid color blend of soft patches and bright light into space perception. The existing space is regarded as a large luminous box, "parallel space" by a turning staircase connection, stretching process differentiation, combination, multiply into a number of junction space, which constitute a separate dining area and public space.

Axonometric
Axonometric

The seemingly semi-suspended wood color blocks are combined with the vertically cut square spaces to form the area of the dining space, and the quiet atmosphere of the minimalist space is continuously displayed at the entrance of the three-storey entrance.

© Xuwei Xia
© Xuwei Xia

The existing space is divided into three parts by a broken staircase, a curve of the top of the three lines of view will be connected together, while the rising staircase was changed to stainless steel, so that the three parts of space in terms of both visual and spatial For continuation.

© Xuwei Xia
© Xuwei Xia
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Cite: "VII XII Restaurant / zones design + TORO design(VI)" 14 Nov 2017. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/881869/vii-xii-restaurant-zones-design-plus-toro-design-vi/> ISSN 0719-8884
© Xuwei Xia

VII XII·味兮良食餐厅 / 众舍设计 + TORO design(VI)