We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

VICE Beijing Office / Cao Pu

VICE Beijing Office / Cao Pu

© Youtao Cao© Youtao Cao© Youtao Cao© Youtao Cao+ 10

  • Architects: Cao Pu
  • Area Area of this architecture project Area:  370
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2011
  • Photographs Photographs:  Youtao Cao
© Youtao Cao
© Youtao Cao

Text description provided by the architects. Recycled material came from Coachella festival stage, which reformed a corridor with bookshelves, standing desk and bar. It divided the original space into two long parts, the office working area that needs the daylight, and the editing area that doesn't need so much light.

© Youtao Cao
© Youtao Cao
Floor Plan
Floor Plan
© Youtao Cao
© Youtao Cao

The corridor became a indoor functional traffic hub, installed with mirrors and lights. All of the above were hidden behind the closet in the guest room, the point is to make the guests remember the experience of entering the office.

© Youtao Cao
© Youtao Cao

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Liang Dian Plaza, Beijing, China

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "VICE Beijing Office / Cao Pu" 01 Sep 2017. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/878791/vice-beijing-office-cao-pu> ISSN 0719-8884
© Youtao Cao

VICE 北京办公室 / 曹璞

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.