We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Barn Conversion / Freiluft Architektur

Barn Conversion / Freiluft Architektur

© David Aebi © David Aebi © David Aebi © David Aebi + 22

  • Area Area of this architecture project Area:  240
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2015
  • Photographs Photographs:  David Aebi
  • Manufacturers Brands with products used in this architecture project
    Manufacturers: Arwa, Ebolicht, Jieldé
© David Aebi
© David Aebi

Text description provided by the architects. How on earth does one come up with the idea of pouring a huge amount of concrete into an Emmental farmhouse? Certainly, one could find several practical reasons (statics, thermal storage mass or the like...).

© David Aebi
© David Aebi
Section
Section
© David Aebi
© David Aebi

For us, the house needed something rough and immediate, something that could build up its own world in the former barn and hayloft.

Ground Floor Plan
Ground Floor Plan
1st Floor Plan
1st Floor Plan
2nd Floor Plan
2nd Floor Plan

A concrete object now cuts through all three floors and supports the old roof. In addition to its structural qualities, it holds all the bathrooms and kitchen accommodations, as well as cabinets and storage space. Large windows open up the view into the impressive attic.

© David Aebi
© David Aebi

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "Barn Conversion / Freiluft Architektur" 20 Jul 2016. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/791348/barn-conversion-freiluft-architektur> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.