PRV A131 / e.Re studio

PRV A131 / e.Re studio

PRV A131 / e.Re studio  - FacadePRV A131 / e.Re studio  - CourtyardPRV A131 / e.Re studio  - Table, Chair, BeamPRV A131 / e.Re studio  - Table, Shelving, ChairPRV A131 / e.Re studio  - More Images+ 20

Bandung, Indonesia
More SpecsLess Specs
PRV A131 / e.Re studio  - Table, Chair, Beam
© Yudi D Hertanto

Text description provided by the architects. It was a challenging assigment to create a modern contemporary house in an long east facing land parcel. The idea is to have most of the rooms on ground floor with blocks of garden. Garden will be essential element to infuse all rooms with natural light and fresh air ventilation.

PRV A131 / e.Re studio  - Table, Chair, Lighting, Beam
© Yudi D Hertanto

Using some of the finest teak material available in the island of Java, the interior space creates warm and contrast ambience from its cold unmarked geometric exterior space. Together with our wood counterparts, we created custom made wood elements i.e rustic main door, wall features, screens, and even cabinetries.

PRV A131 / e.Re studio  - Courtyard
© Yudi D Hertanto
Section

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "PRV A131 / e.Re studio " 19 Jun 2016. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/789698/prv-a131-ere-studio> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.