the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions
Navigate articles using your keyboard
  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Renovation
  4. Thailand
  5. Anonym
  6. 2016
  7. Green 26 / Anonym

Refurbishment in Architecture

presented by the MINI Clubman

Green 26 / Anonym

  • 17:00 - 20 May, 2016
Green 26 / Anonym
© Chaovarith Poonphol
© Chaovarith Poonphol

© Chaovarith Poonphol © Chaovarith Poonphol © Chaovarith Poonphol © Chaovarith Poonphol + 11

  • Architects

  • Location

    Bangkok, Thailand
  • Architect Team

    Phongphat Ueasangkhomset, Parnduangjai Roojnawate
  • Area

    62.0 sqm
  • Project Year

    2016
  • Photographs

© Chaovarith Poonphol
© Chaovarith Poonphol

Text description provided by the architects. Thai TV production office ‘Green 26′ received a full renovation by architect Anonym. Located in a town-home (Bangkok) Anonym created contrasting green and white ceiling, floor and walls feature throughout the 62 square meter office for the client. Anonym wanted to link both the past and future uses of the building by white epoxy flooring runs the length of the space.

Plan
Plan

A covered walkway was placed in the structure’s unused backyard space and provides extra brightness to the rooms by reflecting light. and a new inner courtyard was created. The working space is simple and spacious, furnished by a long desk in dark green and contrasting white chairs. Framing the desk is a green wall and sloping ceiling, equipped with simple light fittings.

© Chaovarith Poonphol
© Chaovarith Poonphol

Green is heavily used in the interior because it’s the client’s favorite color, name of the company, but also to represent the natural elements brought into the space by Anonym.

© Chaovarith Poonphol
© Chaovarith Poonphol
Detail
Detail

View the complete gallery

Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Anonym
Office
Cite: "Green 26 / Anonym" 20 May 2016. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/787713/green-26-anonym/> ISSN 0719-8884