Audenasa Building / Vaillo + Irigaray

Audenasa Building / Vaillo + Irigaray

© Jose Manuel Cutillas© Jose Manuel Cutillas© Jose Manuel Cutillas© Jose Manuel Cutillas+ 27

Text description provided by the architects. The building offers an image derived morphological genesis of his own: a tablet suspended, almost floating on the gentle slope green -slightly twisted-repeating the same gestures that the topography- and offers a gesture of successive concave ribs against the sun:

© Jose Manuel Cutillas
© Jose Manuel Cutillas

In a flat landscape -almost one-dimensional-, as is the highway, immeasurably longitudinal, the building from where it controls and directs the company, contorts, and stands as lookout (also longitudinal), as a new "lookout" observer... Two slabs of concrete lattice steel tape the or-ten blocks south and north reused tire. The picture of the complex aims to establish close ties to the movement and infrastructure relating to transport, and perhaps away from the usual urban readings in similar programs.

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Noáin - Noain, Spain

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Audenasa Building / Vaillo + Irigaray" 17 Aug 2010. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/73486/audenasa-building-vaillo-irigaray> ISSN 0719-8884
Read comments
Read comments
© Jose Manuel Cutillas

Audenasa建筑 / Vaillo + Irigaray

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.