Refurbishment of Boa Hairdresser’s Salon / Claudia Meier

Refurbishment of Boa Hairdresser’s Salon / Claudia Meier

Refurbishment of Boa Hairdresser’s Salon / Claudia Meier - Image 2 of 11Refurbishment of Boa Hairdresser’s Salon / Claudia Meier - Image 3 of 11Refurbishment of Boa Hairdresser’s Salon / Claudia Meier - Image 4 of 11Refurbishment of Boa Hairdresser’s Salon / Claudia Meier - ChairRefurbishment of Boa Hairdresser’s Salon / Claudia Meier - More Images+ 6

Text description provided by the architects. The new interior of “Boa Hair” is giving the impression of entering an own world, a new identity of the hairdresser’s salon - the space has given a hair cut.

Refurbishment of Boa Hairdresser’s Salon / Claudia Meier - Image 3 of 11
© Claudia Meier

The complete underside of the ceiling is covered with hanging white-transparent fibres. A slight movement circulates in the fibres when hairdryers blowing air through the space.

Refurbishment of Boa Hairdresser’s Salon / Claudia Meier - Image 4 of 11
© Claudia Meier

The development and production of the material and elements took place together with Wasag AG Switzerland.

Refurbishment of Boa Hairdresser’s Salon / Claudia Meier - Column
© Claudia Meier

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Meilen, Switzerland

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Refurbishment of Boa Hairdresser’s Salon / Claudia Meier" 22 May 2010. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/60941/refurbishment-of-boa-hairdresser%25e2%2580%2599s-salon-claudia-meier> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.