Hazukashi House / ALTS Design Office

Hazukashi House / ALTS Design Office

Hazukashi House  / ALTS Design Office - Windows, Door, FacadeHazukashi House  / ALTS Design Office - BeamHazukashi House  / ALTS Design Office - Wood, Table, ChairHazukashi House  / ALTS Design Office - Table, Beam, WindowsHazukashi House  / ALTS Design Office - More Images+ 12

Kyoto, Japan
  • Architects: ALTS Design Office
  • Area Area of this architecture project Area :  93
  • Year Completion year of this architecture project Year :  2014
Hazukashi House  / ALTS Design Office - Windows, Door, Facade
via ALTS Design Office

Text description provided by the architects. The project is planned around a concept of providing light within small sites in Kyoto, Japan.

Hazukashi House  / ALTS Design Office - Table, Beam
via ALTS Design Office

At the center of the home is a dining room and family gathering space.

Hazukashi House  / ALTS Design Office - Image 17 of 17
Section

The stairs add a dynamic dimension. The project also captures light and provides ventilation.

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "Hazukashi House / ALTS Design Office" 03 Apr 2014. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/492354/hazukashi-house-alts-design-office> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.