We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

House Laejo / Bruno Dias arquitectura

House Laejo / Bruno Dias arquitectura

© Hugo Santos Silva© Hugo Santos Silva© Hugo Santos Silva© Hugo Santos Silva+ 30

Avelar, Portugal
© Hugo Santos Silva
© Hugo Santos Silva

Text description provided by the architects. A gentle swell of land dotted with olive trees, where the project appears as an element in the territory, a minimal gesture, a square. The house is part of a reading of existing walls and landscape in its various scales and conditions, giving the house an intimate character, living to its interior ensuring more privacy.

© Hugo Santos Silva
© Hugo Santos Silva
Section
Section

Responding to a specific functional program, where at various times the house is reaching out to the natural place. On the way through the house at various times, visually perspectivamos space before use. It created an array of divisions around a patio that illuminates indirectly, and circumscribed by a path through the house varies by the action of space and light. The House is generated from the place and its features, and aspires to merge it.

© Hugo Santos Silva
© Hugo Santos Silva

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "House Laejo / Bruno Dias arquitectura" 09 Jan 2014. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/464929/house-laejo-bruno-dias-arquitectos> ISSN 0719-8884
Read comments
Read comments

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.