We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

House Re / SoNo Arhitekti

House Re / SoNo Arhitekti

© Matevž Paternoster© Matevž Paternoster© Matevž Paternoster© Matevž Paternoster+ 16

Vrhnika, Slovenia
  • Architects: SoNo Arhitekti
  • Area Area of this architecture project Area:  307 Area:  307
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2011 Year:  2011
  • Photographs photographs:  Matevž PaternosterPhotographs:  Matevž Paternoster
© Matevž Paternoster
© Matevž Paternoster

Text description provided by the architects. House RE was very much affected by the demanding local conditions that represented a major challenge for the designing team. Main concept is the ever-changing volume of inner space that is strongly influenced by the surrounding area’s diversity. The boldly designed facade is a combination of dark color shades and natural larch wood’s textures.

© Matevž Paternoster
© Matevž Paternoster

Open floor design meets the needs of this young family’s modern life and ensures comfort and quality. Living room overlooks the forest through the paneled glass wall that encloses the external roofed atrium which provides a direct contact to its natural surroundings. Children’s rooms are located in the attic while the main bedroom is located in the south part of the ground floor level with a necessary degree of privacy for the parents. The basement is attended for parking and technical areas.

Section
Section

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "House Re / SoNo Arhitekti" 15 Oct 2013. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/437953/house-re-sono-arhitekti> ISSN 0719-8884
Read comments
Read comments

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.