We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

House in Ueda / Case Design Studio

House in Ueda / Case Design Studio
Courtesy of Case Design Studio
Courtesy of Case Design Studio
Chikuma, Japan
  • Architects: Case Design Studio
  • Area Area of this architecture project Area:  86 Area:  86
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2009 Year:  2009
  • Photographs Photographs:  Courtesy of Case Design Studio

Courtesy of Case Design StudioCourtesy of Case Design StudioCourtesy of Case Design StudioCourtesy of Case Design Studio+ 15

Text description provided by the architects. House in Ueda is located in the countryside on a site that was a part of a peach and pair orchard. A southern garden provides a large sunken terrace. On top of the terrace, a second floor eaves lead to the dining room. 

Courtesy of Case Design Studio
Courtesy of Case Design Studio

There is a study room, which is also a passage, connecting each room on the garden side of the living room on the second floor. A window frontage of 10m overlooks the tops of the fruit trees.

Plan 00
Plan 00

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "House in Ueda / Case Design Studio" 24 Jun 2013. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/391430/house-in-ueda-case-design-studio> ISSN 0719-8884
Read comments
Read comments

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.