We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Aisho House / ALTS Design Office

Aisho House / ALTS Design Office

Courtesy of ALTS Design OfficeCourtesy of ALTS Design OfficeCourtesy of ALTS Design OfficeCourtesy of ALTS Design Office+ 14

Hikone, Japan
  • Architects: ALTS Design Office
  • Area Area of this architecture project Area:  169 Area:  169
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2013 Year:  2013
  • Photographs Photographs:  via ALTS Design Office
Courtesy of ALTS Design Office
Courtesy of ALTS Design Office

Text description provided by the architects. This project is a two-family home of complete separation type. While we design completely separate house, find meaning to live in a home together. Project began on the theme of such a thing.

Courtesy of ALTS Design Office
Courtesy of ALTS Design Office

So we tried to design a one-story house overlooking the same sky. we arrange courtyard dividing in the middle of the house ,and family live as to surround around the courtyard.

Courtesy of ALTS Design Office
Courtesy of ALTS Design Office

We hope two families feel that they are looking at the same sky from the place of each and which make them to feel living in home together.

Section
Section

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "Aisho House / ALTS Design Office" 22 May 2013. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/375381/aisho-house-alts-design-office> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.