We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Dwelling transformation / Inarchitecten

Dwelling transformation / Inarchitecten

© Rutger Vos© Rutger Vos© Rutger Vos© Rutger Vos+ 13

Text description provided by the architects. In an old warehouse, in 2000 transformed to lofts by Claus and Kaan, INarchitecten made one big city-residence out of two appartments. The concept of the loft-dwelling developed into a more spacialplan. From each position you allway look towards the light and by putting the stairs after each other you can look, diagonal through the whole dwelling for over 30 meters.

© Rutger Vos
© Rutger Vos

All this accentuated by a 18 meters long and 3 stores high closet paralel to the stairs. Everything is designed by INarchitecten: closets, bathtub and hand basins in Corian, kitchenbench and ledarmatures.

© Rutger Vos
© Rutger Vos

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Entrepotdok, Amsterdam, The Netherlands

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Dwelling transformation / Inarchitecten" 10 Oct 2009. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/37184/dwelling-transformation-inarchitecten> ISSN 0719-8884
Read comments
Read comments
© Rutger Vos

住宅变形 / Inarchitecten

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.