Hydro Aluminum Industrial Pavilion / Daniel Silberfaden + Adamo-Faiden

Hydro Aluminum Industrial Pavilion / Daniel Silberfaden + Adamo-Faiden
© Gustavo Sosa Pinilla
© Gustavo Sosa Pinilla

© Gustavo Sosa Pinilla© Gustavo Sosa Pinilla© Gustavo Sosa Pinilla© Gustavo Sosa Pinilla+ 13

© Gustavo Sosa Pinilla
© Gustavo Sosa Pinilla

Text description provided by the architects. This pavilion annex to an existent facility wants to answer two specific requirements: first, to build office space for administrative, technical and managerial staff and, secondly, to incorporate a circulation system that links the levels of both constructions to top vertically in an open rest area.

Section
Section

The proyect makes explicit this dual configuration, capturing the high degree of precision and simplicity of the adyacent constructions as the primary stimulation for its material organization.

© Gustavo Sosa Pinilla
© Gustavo Sosa Pinilla

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Buenos Aires Province, Argentina

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Hydro Aluminum Industrial Pavilion / Daniel Silberfaden + Adamo-Faiden" [Pabellón industrial Hydro Aluminium / Daniel Silberfaden + Adamo-Faiden] 26 Mar 2013. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/349883/hydro-aluminum-industrial-pavilion-daniel-silberfaden-adamo-faiden> ISSN 0719-8884
© Gustavo Sosa Pinilla

海德鲁铝业公司阿根廷办事处 / Daniel Silberfaden + Adamo-Faiden

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.