the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions
Navigate articles using your keyboard
  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Houses
  4. United States
  5. Studio HT
  6. 2009
  7. Hilltop House / Studio HT

Hilltop House / Studio HT

  • 00:00 - 26 May, 2012
Hilltop House / Studio HT
Hilltop House / Studio HT, © Nathan Jenkins
© Nathan Jenkins

© Nathan Jenkins © Nathan Jenkins © Nathan Jenkins © Nathan Jenkins + 13

Text description provided by the architects. This hilltop house is located at the highest elevation in Broomfield county. Inverted roof trusses are used to lessen the impact of scale from the east while opening up to the west to invite the endless views of the entire front range. The house is an L-shaped ranch with a bridge to the master suite pod and stone water feature entry.

The L is divided into two zones of public and private space and has an observation / lounge room sits above the entry. A lap pool outbuilding helps to define the private courtyard created by the house and opens onto it with two large aluminum and glass garage doors.

© Nathan Jenkins
© Nathan Jenkins
Cite: "Hilltop House / Studio HT" 26 May 2012. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/236427/hilltop-house-studio-ht/> ISSN 0719-8884
Read comments
Read comments
© Nathan Jenkins

山顶住宅 / Studio HT