the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions
Navigate articles using your keyboard
  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Offices Interiors
  4. Australia
  5. Coarchitecture
  6. 2010
  7. Wotif Head Office / Coarchitecture + Marc & Co

Wotif Head Office / Coarchitecture + Marc & Co

  • 00:00 - 16 July, 2011
Wotif Head Office / Coarchitecture + Marc & Co
Wotif Head Office / Coarchitecture + Marc & Co, © Scott Burrows
© Scott Burrows

© Scott Burrows © Scott Burrows © Scott Burrows © Scott Burrows + 11

  • Architects

    Marc&Co in collaboration with Coarchitecture
  • Location

    Brisbane QLD, Australia
  • Area

    1000.0 m2
  • Project Year

    2010
  • Photographs

Text description provided by the architects. Wotif Group is a leading online travel brand in the Asia Pacific Region. Since their launch in 2000, the company has grown to more than 450 staff in 13 countries. Wotif were interested in a new head office that considered staff interaction as part of creating a vibrant workspace. The concept of a town square and laneways were used as a planning idea and zones of engagement.

© Scott Burrows
© Scott Burrows

The town square acts as reception, an open meeting space, lunch room and event space. Communal facilities such as photocopiers, notice boards, water coolers, toilets and filing are all accessed via the laneways. Everyday activities draw staff into the laneways where random interactions take place.

Plan
Plan

The existing structure was stripped back to the concrete structure. The new work complements the raw aesthetic. The fitout includes Unifor workstations, custom joinery, custom timber acoustic ceiling panels, fish tanks and a commercial kitchen.

© Scott Burrows
© Scott Burrows

View the complete gallery

Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Coarchitecture
Office
Marc & Co
Office
Cite: "Wotif Head Office / Coarchitecture + Marc & Co" 16 Jul 2011. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/150351/wotif-head-office-marcco-cocarchitecture/> ISSN 0719-8884
Read comments
Read comments
© Scott Burrows

Wotif总部公司 / Coarchitecture Marc&Co