ArchDaily | Broadcasting Architecture Worldwidethe world's most visited architecture website

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sectionhouse / The Cloud Collective

12:00 - 18 February, 2011
© Pieter De Ruijter / The Cloud Collective
© Pieter De Ruijter / The Cloud Collective

Sectionhouse is a public outdoor concrete sculpture, a fragment of a house that displays the ways in which daily life is enacted within architecture.  The project is located in the small Dutch rural town of Oisterwijk and was designed by The Cloud Collective, a collaboration of young designers, architects, urban designers, artists and theorists, spread out all over Europe, working for different offices, schools and governments.

More on this project after the break.