We’ve built you a better ArchDaily. Learn more and let us know what you think. Send us your feedback »

House in Nada / Fujiwarramuro Architects

© Toshiyuki Yano
© Toshiyuki Yano

© Toshiyuki Yano © Toshiyuki Yano © Toshiyuki Yano © Toshiyuki Yano

© Toshiyuki Yano
© Toshiyuki Yano

From the architect. This small site measuring 36.95 sqm is located in a downtown residential area.

© Toshiyuki Yano
© Toshiyuki Yano

The slatted, drainboard-like floors on the first through third floors are connected to the slatted tables, stairwell and skylights, allowing sunlight to reach right to the bottom of the house.

© Toshiyuki Yano
© Toshiyuki Yano

Three-dimensional gaps and holes in the visual field eliminate any sense of a two-dimensional spatial narrowness, or sensation of being fenced in.

Section
Section
Cite:"House in Nada / Fujiwarramuro Architects" 19 Mar 2013. ArchDaily. Accessed . <http://www.archdaily.com/345709/house-in-nada-fujiwarramuro-architects/>