All
Projects
Products
Events
Competitions
  1. ArchDaily
  2. Hebei

Hebei: The Latest Architecture and News

Hilltop Gallery / dEEP Architects

Courtesy of dEEP Architects © Baiqiang Cao / ZERO Courtesy of dEEP Architects © Baiqiang Cao / ZERO + 38

Chengde, China
  • Architects Authors of this architecture project dEEP Architects
  • Area Area of this architecture project
  • Project Year Brands with products used in this architecture project
    2018

A House Near the Great Wall / Jin Lei

elevation of new building. Image © Lei Jin Corner of the building. Image © Lei Jin The pavilion is on the top. Image © Lei Jin The roof shows structure. Image © Lei Jin + 30

Refurbishment  · 
Huailai, China
  • Architects Authors of this architecture project Jin Lei
  • Area Area of this architecture project
  • Project Year Brands with products used in this architecture project
    2018

Hui Coffee Lifestyle / Vanished Architecture

Facade. Image © Entong Li, Jiahe Zhang
Facade. Image © Entong Li, Jiahe Zhang

Facade. Image © Entong Li, Jiahe Zhang Summer swimming pool. Image © Entong Li, Jiahe Zhang 1F space. Image © Entong Li, Jiahe Zhang Facade. Image © Entong Li, Jiahe Zhang + 47

Retail  · 
Baoding, China
  • Architects Authors of this architecture project Vanished Architecture
  • Area Area of this architecture project
  • Project Year Brands with products used in this architecture project
    2017

Research & Design Center Proposal / Latitude Studio

Designed by Latitude Studio, their design of the research and design center in YuTian County, in the province of Hebei, China, takes into account the issues of the corporate philosophy, contributes to creativity, and has respect for the workers and their working and living conditions. Through its 11 different shapes and facades, the concept also safeguards the environment and the consumption of energy to further sustain its resources. More images and architects’ description after the break.

Hebei University Library Winning Proposal / Damian Donze (Tongji Architectural Design and Research Institute)

With an area of 48,636m2, the site of the Hebei University Library is located in the center of the new Beicheng Campus. This competition winning proposal by Damian Donze, of the Tongji Architectural Design and Research Institute, is clearly divided. The base of the building is designated for some offices, an archive, a network center, a convention center and an exhibitions center. This way, the West entrance is reserved for the offices and the the network center while the East entrance is reserved for the convention center and the exhibition center. More images and architect's description after the break.