1. ArchDaily
  2. Fuping

Fuping: The Latest Architecture and News

Pergola in Luotuowan Village / LUO studio

Kids skipping ropes under the pergola. Image © Weiqi Jin
Kids skipping ropes under the pergola. Image © Weiqi Jin

Looking to the south entrance. Image © Weiqi JinKids sitting on the stone. Image © Weiqi JinSide view of the north entrance. Image © Weiqi JinUpward view of the interior. Image © Weiqi Jin+ 28

  • Architects: LUO studio
  • Area Area of this architecture project Area:  274
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2018

Village Center in Sanhe / Wall Architects of XAUAT

The exterior view at night. Image © TrimontImage - Dong WangFlowing interior space. Image © TrimontImage - Dong WangRural exhibition space. Image © TrimontImage - Dong WangSteps, children and light. Image © TrimontImage - Dong Wang+ 21