the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions

Saint Gallen

Natural History Museum St. Gallen / Michael Meier Marius Hug Architekten+ Armon Semadeni Architekten

05:00 - 20 January, 2017
Natural History Museum St. Gallen / Michael Meier Marius Hug Architekten+ Armon Semadeni Architekten, ©  Roman Keller
© Roman Keller

©  Roman Keller ©  Roman Keller ©  Roman Keller ©  Roman Keller + 20

  • Architects

  • Location

    St Gallen, Switzerland
  • Architect in Charge

    Armon Semadeni, Marius Hug, Michael Meier - Anita Emele, Project leader 2009-2013, Martin Dennler, Project leader 2014-2016 - Jonas Krieg, Kirsten García, Anouk Trautmann, Daniel Hediger, Thomas Winkelmann (cand.), Tobias Uhlmann, Murielle Geel, Alexandre Figueiredo (cand.), Estelle Bertholet (cand.), Nina Fruhmann (cand.), Alain Walter (cand.)
  • Area

    600.0 m2
  • Project Year

    2016

Helvetia Commissions Herzog & de Meuron to Extend Headquarters

01:00 - 28 April, 2014
Helvetia Commissions Herzog & de Meuron to Extend Headquarters , Courtesy of Herzog & de Meuron
Courtesy of Herzog & de Meuron

Herzog & de Meuron has been commissioned to design the fourth and final extension to Helvetia’s Head Office in St. Gallen. The new west wing will join three other structures, all of which share the same uniform facade treatment, to complete the insurance company’s headquarters and provide a prominent entrance, cafe, meeting rooms and additional office space.