the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions

Naestved

Næstved Arena Winning Proposal / CEBRA

01:00 - 6 June, 2013
Næstved Arena Winning Proposal / CEBRA, Courtesy of CEBRA
Courtesy of CEBRA

Danish architects CEBRA have won the competition to design Næstved Arena, a new multipurpose venue for sports, music and culture events in eastern Denmark. Located in a green urban pocket, the arena is surrounded by a football stadium and sports hall on one side and a residential area on the other. The 10.000 m2 arena opens new possibilities for attracting national and international events to the region. The project is scheduled for completion by the end of 2014 and has a capacity of 2,500-4,000 spectators, depending on the type of event. More images and architects’ description after the break.

Oasis Cancer Care Center / WE Architecture

07:00 - 13 March, 2012
Courtesy of WE Architecture
Courtesy of WE Architecture

Located in close proximity to the regional Hospital in Næstved, Denmark, the new Oasis Cancer Care Center, designed by WE Architecture, will help anyone affected by cancer through professional help in exceptional buildings specifically designed for this. In order to create a building inspired by the model of healing architecture, the Cancer Care Center was designed as an introvert building, opening up towards two inner courtyards. More images and architects’ description after the break.