All
Projects
Products
Events
Competitions

Forest House / Chu Văn Đông

Forest House / Chu Văn Đông

© Handyman © Handyman © Handyman © Handyman + 19

Sóc Sơn, Vietnam
  • Architects: Chu Văn Đông
  • Area Area of this architecture project Area:  12
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2017
  • Photographs Photographs:  Handyman
  • Manufacturers Brands with products used in this architecture project
    Manufacturers: Viglacera, Viet Phap, Viet Thanh steel, pine-wood
© Handyman
© Handyman

Text description provided by the architects. The forest house is located in the northern mountain of Vietnam.

© Handyman
© Handyman

The purpose of this project is to create a simple temporary residential space, with low-cost and easy construction.

The forest house provides a temporary space for 2 people to experience the natural space.

north section
north section

It is hoped that the project will inspire temporary housing projects by its simple construction and low cost.

© Handyman
© Handyman

Project gallery

See all Show less
About this office
Cite: "Forest House / Chu Văn Đông" 06 Oct 2017. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/881018/forest-house-chu-van-dong/> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.