All
Projects
Products
Events
Competitions

Country House / zaa

Country House / zaa

© Paolo Belvedere © Paolo Belvedere © Paolo Belvedere © Paolo Belvedere + 13

Houses  · 
Treviso, Italy
© Paolo Belvedere
© Paolo Belvedere

Text description provided by the architects. A country house gets new life by the renovation of the interiors and the expansion of the living space designed with the juxtaposition of a glass and cor-ten steel volume.

© Paolo Belvedere
© Paolo Belvedere
Floor Plan
Floor Plan

The extension talks with the natural landscape through the wide windows. From the outside, the glass volume reflects the surrounding nature becoming part of it, from the inside the windows become invisible giving the impression of being outdoor: the living room becomes one whole space with the countryside.

© Paolo Belvedere
© Paolo Belvedere
© Paolo Belvedere
© Paolo Belvedere

The wide windows have been designed in an unvarnished but highly oxidized metallic material, according to with the rustic quality of the site. Particular attention has been paid to the maximization of energy savings and acoustic comfort, using hardware with high thermal-break section bars and high-performing glasses, cooperating to the benefit of the wide glass curtain passive safety.

© Paolo Belvedere
© Paolo Belvedere

Project gallery

See all Show less
About this office
Cite: "Country House / zaa" 14 Sep 2017. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/879576/country-house-zaa/> ISSN 0719-8884
© Paolo Belvedere

消隐于绿藤的乡间小屋 Country House / zaa

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.