All
Projects
Products
Events
Competitions

Sälsten / Skälsö Arkitekter

Sälsten / Skälsö Arkitekter

© Stefan Bergkvist © Stefan Bergkvist © Stefan Bergkvist © Stefan Bergkvist + 14

Renovation  · 
Härnösand, Sweden
  • Architects Authors of this architecture project Skälsö Arkitekter
  • Area Area of this architecture project
  • Project Year Brands with products used in this architecture project
    2017
  • Photographer Created with Sketch.
  • Manufacturers Brands with products used in this architecture project
    Bertazzoni, Mosa, Velfac
  • Lead Architect

    Sofia Nyman
  • Unit

    m2
More Specs Less Specs
© Stefan Bergkvist
© Stefan Bergkvist
Floor Plan
Floor Plan
© Stefan Bergkvist
© Stefan Bergkvist

Text description provided by the architects. The villa is located central, right by the sea in Härnösand and responds well to the family’s interest in Sup, surf and daily cold morning bath in the sea.

© Stefan Bergkvist
© Stefan Bergkvist

Their wish for the interior was calmness and no use of the colour white.
We used therefore a color scheme of a few grey colors, darker in the ground floor and lighter on the second floor. 

The garage, outdoor shower and extension is a modern contrast to the existing villa. The extension contains a bright space with maximized sea view in glass, concrete and non-treated pine wood that in a few years will be grey and harmonize with the existing.

Project gallery

See all Show less
About this office
Cite: "Sälsten / Skälsö Arkitekter" 03 Aug 2017. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/876908/salsten-skalso-arkitekter/> ISSN 0719-8884
© Stefan Bergkvist

深沉地站在海边的 Sälsten 小屋 / Skälsö Arkitekter

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.