We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

La Maison Etirée / Barres & Coquet

La Maison Etirée / Barres & Coquet

La Maison Etirée / Barres & Coquet - Table, Chair, Fence, Deck, Balcony, HandrailLa Maison Etirée / Barres & Coquet - Image 3 of 17La Maison Etirée / Barres & Coquet - Garden, CourtyardLa Maison Etirée / Barres & Coquet - Chair+ 17

Lyon, France
More SpecsLess Specs
La Maison Etirée / Barres & Coquet - Chair
© Aurélien Aumond

Text description provided by the architects. The house is designed around wood boxes placed alongside the slope of the construction plot. They serve as a structure for the living place but also for the surroundings, allowing views on distant landscapes.
From their installation and capacity, the boxes integrates all the housing functions and allows a large modularity of the spaces thanks to modular dividing walls.

Ground Floor Plan

Regarding the interior, fabrics and materials have been carefully chosen to balance with the minimalism and raw materials of the main structure.

La Maison Etirée / Barres & Coquet - Table, Chair, Fence, Deck, Balcony, Handrail
© Aurélien Aumond

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "La Maison Etirée / Barres & Coquet" 22 Jun 2017. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/874164/la-maison-etiree-barres-and-coquet> ISSN 0719-8884
© Aurélien Aumond

La Maison Etirée住宅/ Barres & Coquet

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.