the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions
Navigate articles using your keyboard
  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Apartment Interiors
  4. Spain
  5. LoCa Studio
  6. 2017
  7. Can Ghalili / LoCa Studio

Can Ghalili / LoCa Studio

  • 03:00 - 15 June, 2017
Can Ghalili / LoCa Studio
Can Ghalili / LoCa Studio, © Pol Viladoms
© Pol Viladoms

© Pol Viladoms © Pol Viladoms © Pol Viladoms © Pol Viladoms + 13

  • Architects

  • Location

    Sants-Montjuïc, Barcelona, Spain
  • Lead Architects

    Daniel Lorenzo, Carlota Casanova, Sonia Lamesa
  • Area

    60.0 m2
  • Project Year

    2017
  • Photographs

© Pol Viladoms
© Pol Viladoms

Text description provided by the architects. Some projects start with an idea, others with a view, and other, more specials ones, with a relationship. We met the owner when she was looking for a second home in the city of Barcelona.

© Pol Viladoms
© Pol Viladoms

Because of family matters she was emotionally attached to the city, and now was the time to have her own place for her and her family.

© Pol Viladoms
© Pol Viladoms
General Axonometric
General Axonometric
© Pol Viladoms
© Pol Viladoms

A place to share, enjoy the holidays and the city atmosphere.

The objective of the intervention was to take advantage of the patio and the existing tree, and make the interior 60m2 flexible enough to enjoy and maximize the whole volume of the space. Wood, cement, plaster and the existing walls were the elements to work with in a quest for comfort and warmth.

© Pol Viladoms
© Pol Viladoms

View the complete gallery

Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Cite: "Can Ghalili / LoCa Studio" 15 Jun 2017. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/873623/can-ghalili-loca-studio/> ISSN 0719-8884
© Pol Viladoms

树下,阳台上,建筑中,自然里:Can Ghalili 住宅 / LoCa Studio