All
Projects
Products
Events
Competitions

GERM / Van Staeyen Interieur

GERM / Van Staeyen Interieur

© Luc Roymans           © Luc Roymans           © Luc Roymans           © Luc Roymans           + 15

Willebroek, Belgium
  • Architects Authors of this architecture project Van Staeyen Interieur
  • Area Area of this architecture project
  • Project Year Brands with products used in this architecture project
    2017
  • Photographer Created with Sketch.
  • Architect in Charge

    johan van staeyen & wim clissen
More Specs Less Specs
  • Full Spec

    {"Architects"=>[{"text"=>"Van Staeyen Interieur", "url"=>"http://www.vanstaeyen.be"}], "Location"=>"Willebroek, Belgium", "Architect in Charge"=>{"text"=>"johan van staeyen & wim clissen", "url"=>""}, "Area"=>"50.0 m2", "Project Year"=>"2017", "Photographs"=>[{"text"=>"Luc Roymans ", "url"=>"http:// http://www.roymans.com"}]}
  • Main Spec

    {"Architects"=>[{"text"=>"Van Staeyen Interieur", "url"=>"http://www.vanstaeyen.be", "profile_url"=>"/office/van-staeyen-interieur", "profile_text"=>"Office Profile"}], "Location"=>"Willebroek, Belgium", "Architect in Charge"=>{"text"=>"johan van staeyen & wim clissen", "url"=>""}, "Area"=>"50.0 m2 ", "Project Year"=>"2017", "Photographs"=>[{"text"=>"Luc Roymans ", "url"=>"http:// http://www.roymans.com", "profile_url"=>"/photographer/luc-roymans", "profile_text"=>"Photographer Profile"}], "City"=>"Willebroek", "Country"=>"Belgium", "Unit"=>"m2"}
© Luc Roymans
© Luc Roymans

"Woow, it is so much better than I could have imagined." That, with a big smile on their face, is a reaction I often get when the kids step into their new 'house'. Because that is what I like to create for them: a house within a house. A space in wich they feel home and safe. With a lot of coziness. 

© Luc Roymans
© Luc Roymans
Section
Section

Kids long for that. Their own special place in which they can retrieve. This old mansion, dating from the beginning of the 20th century in a rural Belgian place, was spacious enough to design a high rising volume, the 'child-house'. This volume holds two beds and a top floor. It divides the room into three: left, right and a top-floor. The top floor can be a playing room while the kids are still young and a multimedia place when they turn teenager. Each bunkbed gives to their own desk and side of the room. With different lightning and colour accents the two kids can create their own atmosphere. Besides the beds, the volume holds space for closets and drawers. The pinewood gives the whole place extra authenticity and warmth.

© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans
© Luc Roymans

Project gallery

See all Show less

Project location

Address: Willebroek, Belgium

Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "GERM / Van Staeyen Interieur" 28 Apr 2017. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/870122/germ-van-staeyen-interieur/> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.