Nha que / a21 studio

Nha que / a21 studio
Nha Trang, Vietnam
  • Architects: a21studio
  • Area Area of this architecture project Area:  142
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2016
  • Photographs Photographs:  Quang Tran
More SpecsLess Specs
© Quang Tran
© Quang Tran

Text description provided by the architects. The house is nostalgia for Cham ethnic’s traditional house with a modern living space.

© Quang Tran
© Quang Tran

The aim of the design is making a house using all familiar local materials and nomal building methods, so the design can speak itself with minimum care for artificial lighting and material use.

© Quang Tran
© Quang Tran
Plan Sketch
Plan Sketch
© Quang Tran
© Quang Tran

The house is a 45degree diagonal block, divided the 18mx20m site into 2 triangle gardens. From here, all the views inside the house and toward gardens are framed in various ways - from the combination of basic elements: white brick walls, wooden beams, openings and the roof.

© Quang Tran
© Quang Tran

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "Nha que / a21 studio" 17 Jan 2017. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/803507/nha-que-a21-studio> ISSN 0719-8884
Read comments
Read comments
© Quang Tran

Nha que 住宅 / a21 studio

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.