the world's most visited architecture website
All
Projects
Products
Events
Competitions
  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Warehouse
  4. Japan
  5. Yabashi architects & associates
  6. 2016
  7. Warehouse Renovation / Yabashi architects & associates

Warehouse Renovation / Yabashi architects & associates

  • 19:00 - 31 October, 2016
Warehouse Renovation / Yabashi architects & associates
Warehouse Renovation / Yabashi architects & associates, © Tohru Yabashi
© Tohru Yabashi

© Tohru Yabashi  © Tohru Yabashi  © Tohru Yabashi  © Tohru Yabashi  + 9

Text description provided by the architects. Using the Saga Prefecture Karatsu steel frame within the structure of the warehouse, which has been used as a material storage in, primarily space, such as a gallery that allows the exhibitions in conjunction with the display and the Marche in the Marche which is carried out once in two months Guests were asked.

Floor Plan
Floor Plan

So, it envisions a large patio with a gallery in the warehouse, hoping to be the intimate space to the corresponding space, such as the alley born around that in Marche, is composed of a shelf wall, which is arranged in a nested It was proposed a tubular structure.

© Tohru Yabashi
© Tohru Yabashi

Is the inner shelf wall patio is surrounded by a white wall, and has a abstract space by comparison with the presence that was ingrained the existing warehouse. Here exhibition invited writers, workshops, concerts, continue to function as a venue for events to be held in conjunction with the Marche of the extra touches that make such talk events.

© Tohru Yabashi
© Tohru Yabashi

On the other hand, the alley around patio has become an elongated space with intimate scale. Shake the angle to put the distance from the existing exact grid ShelfWall, it has transformed the space of the alley to the richer ones by creating a deep perspective to this place. Other Marche in alley, display shelf of goods belonging to the event in the patio, can be utilized as a bookshelf library space.

© Tohru Yabashi
© Tohru Yabashi

Shelf wall on the border of mutually different space has created a new table / back of the relationship. The contrasting events that location is performed in parallel with each other is complemented each other while repeating the reversal of the front and back like a vortex in the boundary ShelfWall, function as a place of rich regional exchange that lead the way in the various events we hope that they would.

View the complete gallery

Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Warehouse Renovation / Yabashi architects & associates" 31 Oct 2016. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/798229/warehouse-renovation-yabashi-architects-and-associates/> ISSN 0719-8884
© Tohru Yabashi

仓库翻新设计 / Yabashi architects & associates

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.