The Clinic / hcreates

The Clinic / hcreates

The Clinic / hcreates - Sink, Bathroom, LightingThe Clinic / hcreates - ChairThe Clinic / hcreates - ChairThe Clinic / hcreates - Image 5 of 17The Clinic / hcreates - More Images+ 12

More SpecsLess Specs
The Clinic / hcreates - Table, Chair
© Seth Powers Photography

Text description provided by the architects. The Clinic - by International Rehabilitation Specialists. The first of its kind in Shanghai, The Clinic, is a wellness, and rehabilitation center focusing on each person's individual needs.

The Clinic / hcreates - Image 11 of 17
© Seth Powers Photography

The design aims to create an interior that overturns ones idea of the "sterile white walled" hospital environment. Raw materials of concrete, rustic wood, textured glass and industrial lighting have been used to create an intimate boutique style to the common spaces and treatment rooms.

Floor Plan

The minimalistic and natural finishes give suggestion to a spa interior to instill a feeling of relaxation and healing.

The Clinic / hcreates - Sink, Bathroom, Lighting
© Seth Powers Photography

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Jiashan Road, Xuhui, China, 200032

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "The Clinic / hcreates" 16 Sep 2015. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/773715/the-clinic-hcreates> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.