the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions
Navigate articles using your keyboard
  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Restaurants & Bars
  4. Slovenia
  5. Protim Ržišnik Perc
  6. 2009
  7. Kantina Cubis / Protim Ržišnik Perc

Kantina Cubis / Protim Ržišnik Perc

  • 00:00 - 12 June, 2010
Kantina Cubis / Protim Ržišnik Perc
Kantina Cubis / Protim Ržišnik Perc, © Miran Kambič
© Miran Kambič

© Miran Kambič © Miran Kambič © Miran Kambič © Miran Kambič + 16

  • Architects

  • Location

    Šenčur, Slovenia
  • Design Team Leader/Project Manager

    Andrej Ržišnik
  • Interiors Design Team

    Andrej Ržišnik , Tomaž Kučan, Aleš Hajnrihar
  • Interior Arranger

    Darja Debeljak
  • Mechanical Engineer

    Andrej Pureber
  • Technology Engineer

    Primož Černigoj
  • Lighting

    Jernej Ciber
  • Landscape Architect

    Špela Kragelj
  • Investor

    RP investicije d.o.o.
  • Graphic Design

    Eva Remškar
  • Area

    620.0 m2
  • Project Year

    2009
  • Photographs

Text description provided by the architects. Cubis canteen restaurant is located in the newly constructed facility in the Business Centre Cubis Šenčur trade zone. The restaurant is designed as a buffet and a la carte restaurant. A modern approach to interior design reflects the architectural context in which the restaurant is located. Feeling of warmth and friendliness of space is achieved through the functional logic design and use of natural materials. Use of natural stone in different texture in combination with the light played a crucial role in interior design. The original details and colors make the observation game even more recognizable and interesting.

© Miran Kambič
© Miran Kambič

View the complete gallery

Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Protim Ržišnik Perc
Office
Cite: "Kantina Cubis / Protim Ržišnik Perc" 12 Jun 2010. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/64148/kantina-cubis-protim-rzisnik-perc/> ISSN 0719-8884
Read comments
Read comments
© Miran Kambič

Kantina Cubis / Protim Ržišnik Perc