Bonnet Hill House / Dock4 Architecture

Bonnet Hill House / Dock4 Architecture

Bonnet Hill House / Dock4 Architecture - Wood, FacadeBonnet Hill House / Dock4 Architecture - BeamBonnet Hill House / Dock4 Architecture - Image 4 of 16Bonnet Hill House / Dock4 Architecture - TableBonnet Hill House / Dock4 Architecture - More Images+ 11

Hobart, Australia
  • Architects: Dock4 Architecture
  • Area Area of this architecture project Area :  1400
  • Year Completion year of this architecture project Year :  2008

Text description provided by the architects. Tasmania an island at the most southern point of Australian is the location of our practice Dock4. The house on Bonnet hill is a modest building of 100 sqm on a large open rural site. It is a simple two storey, cement clad box, that sits deep on a north facing bank. The building is permeable from three sides, transferring from inside to outside with ease.

Bonnet Hill House / Dock4 Architecture - Forest

Materials are limited and raw and in many cases unfinished, low cost materials cover the larger areas while higher quality materials define the openings.

Bonnet Hill House / Dock4 Architecture - Beam

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "Bonnet Hill House / Dock4 Architecture" 15 May 2010. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/60134/bonnet-hill-house-dock4-architecture> ISSN 0719-8884

Bonnet山小住宅 / Dock4 Architecture

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.