House Kamperland / Bedaux de Brouwer Architecten

House Kamperland / Bedaux de Brouwer Architecten

© Luuk Kramer© Luuk Kramer© Luuk Kramer© Luuk Kramer+ 13

  • Architects: Bedaux de Brouwer Architecten
  • Area Area of this architecture project Area:  360
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2009
  • Photographs photographs:  Luuk Kramer
  • Interior:Liesbeth Annega
  • Relevant Advisors:Laride Veldhoven, Goudstikker De Vries BV
  • Contractor:Bouwbedrijf van de Linde, Goes
  • Floor:Seamless floor (DRT Floor)
  • Sanitary:Van Boven, Den Dungen
  • Bricks:Röben Black
  • Window Frame:Reynaers Aluminum
  • City:Veere
More SpecsLess Specs
© Luuk Kramer
© Luuk Kramer

Text description provided by the architects. The view from the location, over the water, to the historic silhouette of the town Veere (The Netherlands) is breathtaking. The living floor has been moved up, above the garden, pier and moored sailboats to be able to freely enjoy this magnificent view.

© Luuk Kramer
© Luuk Kramer

The dining-kitchen has been placed in a glass cocoon on the lake side. The sitting room is at the more introvert part at the entrance side.

Section
Section

A seven meter high internal patio provides both daylight to the sitting room as well to the lower bedroom level.

© Luuk Kramer
© Luuk Kramer

The architecture is kept minimalistic, to fit carefully in the atmosphere of this villa-district from the sixties.

© Luuk Kramer
© Luuk Kramer

The client about the living experience:'' It is unique, we live in the view!''

Floor Plan
Floor Plan

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "House Kamperland / Bedaux de Brouwer Architecten" 26 Jul 2014. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/529370/house-kamperland-bedaux-de-brouwer-architecten> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.