We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Méru athletics / Olivier Werner Architecte

Méru athletics / Olivier Werner Architecte

Courtesy of Olivier Werner ArchitecteCourtesy of Olivier Werner ArchitecteCourtesy of Olivier Werner ArchitecteCourtesy of Olivier Werner Architecte+ 17

  • Area Area of this architecture project Area:  199 Area:  199
  • Photographs Photographs:  Courtesy of Olivier Werner Architecte
Courtesy of Olivier Werner Architecte
Courtesy of Olivier Werner Architecte

Text description provided by the architects. The building is located on the side of the Méru stadium athletic tracks and facing the finishing line. From upward it lies on the lawn and bends toward the tracks.

Section
Section

From the tracks it stands at the turning slope where the athletes’ entrance is. It hosts the stopwatch for sport competitions, the infirmary, a changing room, a meeting room and storage.

Courtesy of Olivier Werner Architecte
Courtesy of Olivier Werner Architecte

The program is here expressed by a simple combination of volumes enclosed in a simple white steel envelop; the double inverted slope of the roofing provides a great diversity of viewpoints from the surroundings.

Plan
Plan

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Montgenèvre, France

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Méru athletics / Olivier Werner Architecte" 30 Sep 2013. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/432443/meru-athletics-olivier-werner-architecte> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.