We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

Home

Learn more about the story behind our new brand identity.

Read more

Maia Commercial Gallery / 100 Planos Arquitectura

Maia Commercial Gallery / 100 Planos Arquitectura

© Bruno Aguiar© Bruno Aguiar© Bruno Aguiar© Bruno Aguiar+ 23

 The building was designed as a large dark volume, to contain four commercial spaces each one with about 100 m2 divided over 2 floors. The main entry of the stores is located on the upper floor, at street level. This elevation is designed as a large glazed area where punctually the weathering steel structures appears marking all the entrys.

© Bruno Aguiar
© Bruno Aguiar

In the posterior elevation, is assumed the perception of a dark volume where the windows are rhythmically placed to allow its dematerialization. Inside predominates, in contrast to the outside, the white color which presents itself on the walls and ceilings.

© Bruno Aguiar
© Bruno Aguiar

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Maia, Bồ Đào Nha

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Maia Commercial Gallery / 100 Planos Arquitectura" 22 May 2012. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/236096/maia-commercial-gallery-100-planos-arquitectura> ISSN 0719-8884
Read comments
Read comments
© Bruno Aguiar

Maia Commercial Gallery / 100 Planos Arquitectura

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.