All
Projects
Products
Events
Competitions

Chalet Beranger / Noé Duchaufour-Lawrance

Chalet Beranger / Noé Duchaufour-Lawrance

© Vincent Leroux / tempsmachine © Vincent Leroux / tempsmachine © Vincent Leroux / tempsmachine © Vincent Leroux / tempsmachine + 16

Residential  · 
Saint-Martin-de-Belleville, France
  • Architects Authors of this architecture project Noé Duchaufour-Lawrance
  • Area Area of this architecture project
  • Project Year Brands with products used in this architecture project
    2011

Text description provided by the architects. Far from the geometric construction methods of a traditional chalet, the interior architecture of this family home is a domestic landscape whose forms emerge from the ground like small functional mountains rising from a valley. Reso¬lutely fluid and modern, the result is a set of lines and organic forms composed around a strip of wood. A large, main room is set above the whole construction, defining the central point of the chalet where the family comes together around a warm hearth.

© Vincent Leroux / tempsmachine
© Vincent Leroux / tempsmachine

Project gallery

See all Show less
About this office
Cite: "Chalet Beranger / Noé Duchaufour-Lawrance" 28 Feb 2012. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/211640/chalet-beranger-noe-duchaufour-lawrance/> ISSN 0719-8884
Read comments
Read comments
© Vincent Leroux / tempsmachine

Beranger 木屋 / Noé Duchaufour-Lawrance

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.