MYZ Family House / No.555

MYZ Family House / No.555

MYZ Family House / No.555 - FacadeMYZ Family House / No.555 - Table, Chair, CountertopMYZ Family House / No.555 - Facade, HandrailMYZ Family House / No.555 - WindowsMYZ Family House / No.555 - More Images+ 21

  • Architects: No.555
  • Area Area of this architecture project Area :  97
  • Year Completion year of this architecture project Year :  2011
  • Photographs
    Photographs :Koichi Torimura

Text description provided by the architects. I aimed to assimilate,because the quiet surroundings.

The building filled with soil, and low proportions.

Levels in each room is a little lower, the animals like to enter in "nest".

Also the concrete wall is like a bird nest of woven grass.

MYZ Family House / No.555 - Image 6 of 26
© Koichi Torimura

I aimed " the quiet architecture " idyllic landscape.

MYZ Family House / No.555 - Chair, Beam
© Koichi Torimura

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "MYZ Family House / No.555" 08 Feb 2012. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/204592/myz-family-house-no-555> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.