We are currently in Beta version and updating this search on a regular basis. We’d love to hear your feedback here.

N-House / TOFU

N-House / TOFU

© Yohei Sasakura© Yohei Sasakura© Yohei Sasakura© Yohei Sasakura+ 18

  • Architects: TOFU
  • Area Area of this architecture project Area :  240
  • Year Completion year of this architecture project Year :  2010
  • Photographs
    Photographs :Yohei Sasakura

Text description provided by the architects. This residence is located in villa subdivision in Shiga, Japan.There are rich natural environments with Lake Biwa in thesoutheast and Mount Hira in the northwest. Therefore in the first stage, we have decided to use cedar panels as exterior material. The exterior wall is colored with three colors and attached gradation patterns, so the abstract wood texture comes and gives us a massive impression.

© Yohei Sasakura
© Yohei Sasakura

As Forest side, we have arranged a semi-outdoor terrace inside,so that there could be a coherent exterior space. Also in the living room, we observed the sky and forests around it and we have made graceful sunlights come in various directions through the windows.

© Yohei Sasakura
© Yohei Sasakura

Project gallery

See allShow less
About this office
Cite: "N-House / TOFU" 04 Feb 2011. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/108292/n-house-tofu> ISSN 0719-8884
© Yohei Sasakura

N-House

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.