Family House in Černošice / Studio Pha

  • 01:00 - 16 January, 2013
© Filip Šlapal
© Filip Šlapal

© Filip Šlapal © Filip Šlapal © Filip Šlapal © Filip Šlapal +21

© Filip Šlapal
© Filip Šlapal

From the architect. The house is divided into two masses. Mass of single-floor (Ground floor) is a "plate" free umbrella residential space that is open to surroundings. This living area has a strong "Back" hosted service block together with a garage.

© Filip Šlapal
© Filip Šlapal

Mass of two floors with a distinctive roof rack is contrary to the self-contained house (wood house) with bedrooms, bathrooms and relevant rooms, connected to the living area by short corridor.

© Filip Šlapal
© Filip Šlapal

Modification of the land among them creates smooth connection between the interior and exterior.

Cite: "Family House in Černošice / Studio Pha" 16 Jan 2013. ArchDaily. Accessed . <http://www.archdaily.com/318868/family-house-in-cernosice-studio-pha/>