We’ve built you a better ArchDaily. Learn more and let us know what you think. Send us your feedback »

House at Äpplarö / Arrhov Frick Arkitektkontor

© Åke E.son Lindman © Åke E.son Lindman © Åke E.son Lindman © Åke E.son Lindman

From the architect. The proposal collects all required programme – main building, guest house and terraces into one single volume, with sea views from all rooms.

© Åke E.son Lindman
© Åke E.son Lindman

The volume has been modified to bring out the best from the natural conditions at the site. The tilted form of the plan provides unique and varied views, light conditions and different types of places for relaxed stay, both indoors and outdoors. The house is entirely built in untreated local pine wood. 

© Åke E.son Lindman
© Åke E.son Lindman
Cite:"House at Äpplarö / Arrhov Frick Arkitektkontor" 22 Oct 2012. ArchDaily. Accessed . <http://www.archdaily.com/284135/house-at-applaro-arrhov-frick-arkitektkontor/>