Exhibition Hall in Bertamirans / Salgado e Liñares arquitectos

© Santos-Diéz

Architects: Salgado e Liñares arquitectos
Location: ,
Photographs: Santos-Diéz

  

© Santos-Diéz

The Cultural Center extension considers an exhibition hall as the main use, and other secondary uses like administration area, activities workshop, and storage spaces.

© Santos-Diéz

The land descends in a constant slope. These conditions create a favorable situation for a double section or “double space”, allowing the vertical movement of the observer point of view.

1st floor plan

The main use is clear, but the space works like an open-air auditorium, in a traditional “Corral de Comedias” way, favors and suggests, maybe generates, many different uses or activities.

To sum up, it is a dynamic space: an activity generator.

View this project in Google Maps

* Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
Cite: "Exhibition Hall in Bertamirans / Salgado e Liñares arquitectos" 28 May 2012. ArchDaily. Accessed 24 Apr 2014. <http://www.archdaily.com/?p=238423>

0 comments

Share your thoughts