the world's most visited architecture website
i

Sign up now and start saving and organizing your favorite architecture projects and photos

Sign up now to save and organize your favorite architecture projects

i

Find the most inspiring products for your projects in our Product Catalog.

Find the most inspiring products in our Product Catalog.

i

Get the ArchDaily Chrome Extension and be inspired with every new tab. Install here »

i

All over the world, architects are finding cool ways to re-use run-down old buildings. Click here to see the best in Refurbishment Architecture.

Want to see the coolest refurbishment projects? Click here.

i

Immerse yourself in inspiring buildings with our selection of 360 videos. Click here.

See our immersive, inspiring 360 videos. Click here.

All
Projects
Products
Events
Competitions

Rhenen

Villa Room / Paul de Ruiter Architects

00:00 - 14 August, 2009
Villa Room / Paul de Ruiter Architects , © Pieter Kers
© Pieter Kers

© Pieter Kers © Pieter Kers © Pieter Kers © Pieter Kers + 7

  • Architects

  • Location

    Rhenen, The Netherlands
  • Architect

    Paul de Ruiter
  • Project Architects

    Paul de Ruiter & Rob Hootsmans
  • Project Team

    Sander van Veen, Willeke Smit, Monique Verhoef
  • Client

    Private
  • Area

    491.0 m2
  • Project Year

    2004
  • Photographs

Villa Deys / Paul de Ruiter Architects

00:00 - 12 April, 2009
Villa Deys / Paul de Ruiter Architects

Villa Deys / Paul de Ruiter Architects Villa Deys / Paul de Ruiter Architects Villa Deys / Paul de Ruiter Architects Villa Deys / Paul de Ruiter Architects + 12

  • Architects

  • Location

    Rhenen, The Netherlands
  • Architect

    Paul de Ruiter
  • Project Architect

    Paul de Ruiter
  • Project Team

    Michael Noordam, Sander van Veen, Dieter Blok, Lei Coppus, Hannes Ochmann, Mathilde Joosse, Willeke Smit, Monique Verhoef, Björn Peters
  • Landscape Ecology

    Buro Zijaanzicht
  • Landscape Design

    Sytze Hager
  • Lighting Device

    Van Dijk en Partners
  • Area

    344.0 m2
  • Project Year

    2001