Zoom image | View original size
The project is organised around a new “program”, following the idea of a Cloister, which emphases central space, unifying the school. With its in mind the idea is to redesign the buildings such that it works together, while simultaneously creating a strong connection between the spaces inside and outside. Additionally, in the exterior spaces creating a series of new architectural elements that that can be multipurpose serving as courtyard (open and closed), covered spaces, galleries that can be open or closed, terraces and other shades spaces. In this way, it is intended to create a grand cloister, with about 42c46m. around the cloister which is located between the 2 classroom blocks, which have a direct connection to the space, there will be 3 new structures:the first of these structures, will be a new body, about 12x8m connected to the south classroom block (block B). this body will work as a covered space with a terrace on the upper floor. The terrace will serve as an extension to the new reading room (library), on the ground floor will serve as one of two covered areas with a playground. The second of the new structures will a new covered space measuring about 7x20m, this will connect the two external spaces, connected to the south classroom block and the lunchroom with the central play space. View more View full description
Share Share