Zoom image | View original size
The requests in this project are obvious yet challenging: Cooking outdoors and indoors. A quiet reading area and a bedroom beneath the stars. All three requests has each been associated with a bay window and then superposed under a roof that turns into a terrace in front of the house. In total there are 8 rooms including two huts, three terraces, 8.5 meter ceiling on a total surface of about 85 sqm. The project is struggling with an almost contradictory problem; the plot is almost too simple. Views, sun, sea and cow pasture lies to the south. To the north a dense forest. In addition, the plot is completely flat and lacks trees as it was former was a cow pasture. Exploiting the view is obvious but architecture should deal with more than that and let its inhabitants be able to interact with their environment. View more View full description
Share Share