All
Projects
Products
Events
Competitions

SOZAWE / NL Architects

SOZAWE / NL Architects

NL Architects have designed a stepped volume for the office of SOZAWE (Welfare Department and Work Agency) in the city of Groningen. The design includes an open marketplace which supports the architects’ intentions of creating an “open, inviting and sustainable place.” This public square allows interaction between the department and its customers, and the terracing condition of the building creates cross relations between floors. Each of the nine office floors open to an individual terrace, allowing workers to enjoy fresh air and take in the view of the city.

More images after the break.

All images courtesy of NL Architects. As seen on designboom

Project gallery

See all Show less
About this author

#Tags

Cite: Karen Cilento. "SOZAWE / NL Architects" 23 Nov 2009. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/41538/sozawe-nl-architects/> ISSN 0719-8884
Read comments

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.